English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Ducky - Klar for en ny utfordring?

Ducky er oppblåsbare kajakker som kan padles med en eller to personer.
I disse båtene virker elva mye større og mulighetene blir flere.

I en ducky kjenner man godt hvor sterke elvas krefter er. Turen avsluttes med at vi forsøker oss på surfing i den berømte Skjåk Wave surfebølgen. I en vanlig kajakk kreves et visst nivå for å klare dette. I en ducky padler vi oss inn i den kraftfull bølgen og surfer i vei allerede på første forsøk! Dette er en rå opplevelse!

Ducky kan også arrangeres som familietur, og er glimrende for barn og voksne som kanskje har raftet før, og har lyst til å prøve noe nytt. Vi surfer bølger og padler oss nedover strømmen, og kjenner på elvas kjempekrefter. En herlig aktivitet hvor voksne og barn kan få utfordringer som passer seg på tur nedover elva.

Det er vanskelig å finne en bedre plass i verden. I Lom og Skjåk er elvene mange og varierte, fossene og strykene er fantastiske. Her ligger også den kjente Skjåk-bølga hvor det har vært arrangert både NM og EM i rodeopadling. I Lom og Skjåk finner du garantert din personlige favorittelv.
Kanskje er det elver som Åstri og Otta som gjør deg fjern i blikket? Eller blir du klam i håndflatene av elvenavn som Bøvra, Skjøli og Tora? Her finnes noe for en hver smak. Både store elver, tekniske elver, bratte elver, surfebølger og perfekte nybegynnerstrekker.
 

InformasjonSesong: Mai – oktoberBildegalleri