English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Fjelltur -helt som du vil ha den


Ønsker du å gå på fjelltur i Lom og Skjåk er valgmulighetene mange. Skjåk Adventure har et stort antall guidete turer med fra 2 timers varighet til flere dager. Vi kan tilby alt fra kulturhistoriske vandringer langs vassveger til alpine turer til noen av Norges høyeste topper.

Jotunheimen er Norges mest kjente og majestetiske fjellområde, med bratte fjell og kvasse egger. De 10 høyeste fjellene ligger alle i Jotunheimen. Jotunheimen er et svært populært turområde med flotte topper som Galdhøpiggen (2469 m) og Glittertind (2452 m) som kan nås i løpet av en dagstur. Her på toppen av Norge er utsikten formidabel!

Galdhøpiggen er Nord-Europas høyeste topp og turen mot toppen inkluderer brevandring over Styggebreen. Glittertind er kanskje den vakreste toppen i Jotunheimen. Turen går bratt opp til toppen, men slitet betaler seg i den vakre utsikten. Og det er ikke mye som kan måle seg med en soloppgangstur til toppen av Glittertind!

Skjåkfjella byr på en annerledes opplevelse. Her er naturen vakker og variert. I den uberørte naturen ligger naturperlene på rekke og rad. Klimaet er tørt og stabilt, og turmulighetene er mange. Skjåkfjella har et rikt dyreliv, og blir av mange sett på som kronjuvelen blant norske villreinområder. Jakt og fangst har rike tradisjoner i Skjåk, og i fjellene finnes fortsatt spor etter flere tusen år gamle fangstanlegg for rein.

Tverrådalskyrkja ved Sota er en topp som absolutt er verdt et besøk. Turen inneholder blant annet brevandring, en luftig avslutning mot toppen og en fantastisk utsikt. Og selvfølgelig må vi ta turen innom Heksegryta ved Sveinkollen. Dette er en flere meter høg iskant med klart blått vann i bunnen.
Opplevelsen er suveren!

I Skjåkfjella finnes det tid og rom for stillhet og rekreasjon kombinert med fantastiske naturopplevelser.
 

InformasjonVarighet: Avhengig av turvalg. Fra 5-6 timer.

Sesong: Avhengig av vær og føre


Bildegalleri