English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Ride the river med hydrospeed!

Hydrospeed er helt ulikt rafting. Med hydropeed er du ikke på elva som i en rafteflåte, men derimot er du selv og hydrospeeden i elva, midt i strykene, midt i strømmen og i bølgene hele tiden! Og det er du selv som har kontrollen. Hydrospeed er en adrenalinbombe! 

Hydrospeed er et slags brett av skumgummi som rekker deg ned til hoftene. Man ligger med beina ut i vannet, slik at man kan padle med føttene. Altså en halvt svømmende posisjon. Du blir utstyrt med en 10 mm tykk heldekkende våtdrakt med ekstra beskyttelse på beina for å beskytte mot eventuell steiner. På føttene får du svømmeføtter spesielt tilpasset hydrospeed. I tillegg blir du også utstyrt med redningsvest og hjelm. 

Familietur
Med hydrospeeder tilpasset både barna og de voksne i familien, drar vi ut i elva på en streknings som passer godt for barn. Vi utforsker hydrospeeden og elva gjennom masse lek og moro. Familieturen kan også være et glimrende alternativ dersom er litt skeptisk til vann og vannaktiviteter. Da tar vi deg med på et pedagogisk godt opplegg i en tilpasset elvestrekke, og vi kan garantere en god opplevelse.
Hydrospeed er fra fylte 10 år. 

Normaltur
Etter en god briefing drar vi ut i elva og prøver oss på bølger på opp mot 1 meter. Turen ender i Skjåkbølga, kjent som arena for EM i rodeokajakk i 2000. Skjåkbølga er en utfordring, men fullt mulig for alle å prøve seg på. Dessuten er du garantert en helt rå opplevelse!

Ekstremtur
Etter å ha prøvd seg på hydrospeed er du kanskje klar for større utfordringer. Da er ekstremturen noe for deg. Alle må gjennomføre normalturen før de kan gi seg i kast med ekstremturen. 
På ekstremturen utforsker vi elver med større fart, større tekniske utfordringer, rett og slett mer adrenalin! Dette er aktiviteten for deg som virkelig er ute etter å kjenne adrenalinet nå nye høyder! 

 

InformasjonSesong: Mai – oktober

Hva kan du gjøre på en hydrospeed?
Etter 10-15 minutters briefing kan du: 
- Eskimorulle 
- Manøvrere i elva 

Etter 10-15 minutters praksis i elva kan du: 
- Krysse strømmen 
- Manøvrere mer stabilt 
- Surfe store og små bølger 
- Dykke fra steiner 
- Ta twist/360 (snurre rundt sin egen akse i bølgene) 


Bildegalleri