English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Juving - Nærmere naturen kommer du ikke!

Juving er en aktivitet hvor du befinner deg i ett med naturelementene. Nede i de trange juvene leker vi oss med vannmassene og det som naturen gir oss av utfordringer. 
Iført våtdrakt, redningsvest og hjelm tar vi oss nedover elva ved å svømme stryk, hoppe ned i jettegryter, svømme inn bak fosser og skli nedover naturlige vannsklier. Aktiviteten bestemmes av terrenget. 
På noen av turene har vi også rå rappeller på opp mot 50 meter! 

Juving er et eventyr av en naturopplevelse der nærkontakten med naturen er maksimal. Opplevelsen er intens, spennende, utfordrende, vakker og våt – rett og slett den totale naturopplevelsen! 

Juving normal
Juving er mye lek og moro med mange spennende utfordringer underveis. Her kan utfordringene lett tilpasses den enkeltes ønske og nivå. Juveturen byr på en fantastisk naturopplevelse og turen vil garantert gi glade mennesker med smilende ansikt! Her blir det hopp i jettegryter, raske vannsklier, svømming inn bak fosser, klatring, klippehopp og mye mer. Garantert en adrenalinbombe! Turen kan også legges opp med en rå rappell på nærmere 40 meter ned i juvet som start på turen!
Varighet: 2-4 timer

Juving ekstrem
På ekstremturen utfordrer vi juvet på en spektakulær måte. Høyere oppe i juvet er naturen enda råere. Inne i juvet blir man liten når man ser sporene etter de enorme kreftene som har skapt juvet gjennom tusener av år. Ekstremturen byr på høye rappeller, fosserappell, høye klippehopp og herlige vannsklier sammen medklatring, fosser og hopp ned i jettegryter. Dette er den maksimale juveopplevelsen!
Varighet: 3-5 timer 

Familietur juving
Familieturen er lek og moro fra begynnelse til slutt. Guidene tar dere med i naturens beste lekepark. Hele familien får prøvd seg på svømming i kulper, morsomme sklier, hopp ned i jettegryter og kanskje vil også noen i familien prøve seg på et spennende hopp på slutten? 
Varighet: 2-3 timer 

 

InformasjonSesong: Mai – oktober

Utfordringene kan enkelt tilpasses både på person- og gruppenivå på alle turene våre. Derfor passer juving for alle. Både barn og unge, familier, grupper og adrenalinsøkende personer.

Du blir utstyrt med heldekkende våtdrakt, våtsokker, redningvest og hjelm. Ved rappellering får du selvfølgelig også klatresele. Alt du trenger å ta med er sko som tåler å bli våte (for eksempel joggesko), badetøy, håndkle og en shorts til å ha utenpå våtdrakta. 
Og selvfølgelig masse godt lekehumør! 


Bildegalleri