English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Rafting - Vått og vilt gjennom en fantastisk natur

Rafting i Lom og Skjåk kjennetegnes av et bredt spekter av elver, og det er dette som er så fantastisk. Dette gir oss nemlig en unik mulig for variasjon, fleksibilitet og tilpasning.

Her finnes noe for en hver smak. Store fossende stryk i Ottaelva, teknisk krevende rafting i Skjøli, surfing i Ofossen og spennende familieturer for barn og unge er bare noe av det vi kan tilby innen rafting. Store bølger og fossende stryk. Hva venter rundt neste sving?

Korttur
Vår korttur er et glimrende alternativ for deg som ønsker en våt og intens naturopplevelse. På kortturen får du full uttelling med store bølger, brusende stryk og kanskje også en surf? Du får god anledning til real nærkontakt med elva.
Vi svømmer stryk og hopper i den kjente Skjåk-bølga hvor det har vært både NM og EM i rodeopadling. Vær klar for en skikkelig tur i vår egen vaskemaskin! Og en liten overraskelse for deg helt til slutt…

Varighet: Ca 3 timer, inkl sikkerhetsprat og transport.

Dagstur
På dagsturen vil du få mulighet til å utforske all sider ved raftingen. Etter sikkerhetspraten starter vi rolig med trening på en oppvarmingsstrekning. Deretter tar våre dyktige guider deg med til steinete, bratte stryk som krever teknisk rafting og store bølger som lar deg kjenne elvas styrke.
Kanskje blir det også en flipp om du ønsker? For oss er rafting en lidenskap og vi kan ikke motstå en surf eller et hopp i den kjente Skjåk-bølga. Uten å glemme vår overraskelse helt til slutt…

Varighet: 5-6 timer, inkl sikkerhetsprat, lunsj og transport.

Familietur
Familieturen er rafting som alle kan delta på uavhengig av alder og nivå. Turen kan tilpasses akkurat slik dere ønsker det. Her blir det masse lek og moro både i båten og i elva. Alle har garantert et stort smil etter denne raftingopplevelsen. Og vær klar for den siste spennende overraskelsen!

Varighet: Ca 2 timer inkl sikkerhetsprat og transport.

 

InformasjonSesong: Mai – oktober

På alle våre raftingturer har vi heldekkende våtdrakter, våtsokker, redningsvester og hjelmer. Alt du trenger å ta med er skotøy som tåler å bli vått (for eksempel joggesko), badetøy og håndkle.
På kalde dager kan det være greit å ta med et sett ullundertøy for å ha under våtdrakta.

Alle turene starter med en grundig sikkerhetsgjennomgang før vi kaster oss ut i det!


Bildegalleri