English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
Skoleklasser Firmaer/Teambuilding TreningsleirEvents
 
     

Firmatur - Teambuilding og grensesprenging


Skjåk Adventure har løsningen for ditt firma dersom dere ønsker å ha en samling og et opplegg utenfor de daglige rammene. Vi samarbeider med hoteller og overnattingssteder i Lom og Skjåk, og kan gjerne lage et komplett opplegg for deres bedrift fra ankomst til avreise. God mat og drikke er en selvfølge. Vi kan også organisere transport om dere ønsker det.

De aller fleste av våre aktiviteter har elementer av teambuilding i seg, og vi legger opp den enkelte aktivitet slik at den tilfredsstiller deres formål med turen.

Både rafting, juving og brevandring med blåis er eksempler på aktiviteter hvor vi har opplegg rettet mot bedrifter og firmaer.

Avhengig av gruppens målsetning kan vi tilby blant annet:
Spennende kick off/avslutning i forbindelse med prosjekter og kampanjer.
Kurs og møtevirksomhet kombinert med aktiviteter. Relasjonsutviklende tiltak hvor kommunikasjon, ledelse og problemløsning er i sentrum.
Eller rett og slett bare et avbrekk fra kontorets mas og jag, og få noen dager fulle av positive opplevelser som gir motivasjon og godt humør for de ansatte.

Vi har fasiliteter av ulik art som møterom, sandvolleyballbane, jordgamme, stort leirbål, badestamp og sauna.
Det er en egen villmarkscamp i utkanten av campingen. Her er det en jordgamme, vedfyrt badestamp og et koselig ildsted med bord og benker og mulighet for grilling. Det perfekte sted for sosiale kvelder rundt leirbålet.

Ta kontakt med oss for et opplegg etter deres ønsker!
 

InformasjonVi har tre ulike overnattingsalternativer:
- 4-sengs campinghytter
- Lavvoer
- Jordgamme / gapahuk
Det er felles sanitæranlegg på plassen.

Vi kan tilby full kost med frokost, lunsj og middag. Det er også mulighet for å stå for alle måltider eller noen av måltidene selv.

Bildegalleri