English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Om Skjåk Adventure AS


Her hos Skjåk Adventure vektlegger vi opplevelse, kvalitet, fleksibilitet og sikkerhet. Alt dette gjennomsyres av en trang til å oppdage og utforske, noe som gjør at hos oss får du alltid muligheten til å prøve nye og spennende ting.

Nærkontakt med naturen basert på gode kunnskaper om miljøet er en grunnleggende del av vårt arbeid og våre turer.
Å bevare naturen og beskytte miljøet er avgjørende for å kunne drive naturbaserte aktiviteter. Vi ønsker å gi deg en så helhetlig opplevelse som mulig. Derfor krydres våre aktiviteter med spennende kultur og historie, gode fortellinger, kunnskap om natur og miljø og lokal egenart.

Kvaliteten på aktivitetene våre er avgjørende for suksess for både oss og deg. Derfor jobber vi mye med å utvikle aktivitetene våre videre til å bli enda bedre og stadig fornye seg.

Gjennom å ha få deltakere per guide økes fleksibiliteten. Få deltakere gir grunnlag for god kommunikasjon og dermed kan hver enkelt aktivitet enkelt tilpasses den enkelte person eller gruppes ønske og mestringsnivå.

Sikkerheten ivaretas av et team bestående av dyktige og kompetente guider. Utdanning, internkurs og erfaring sikrer at våre guider kan ivareta din sikkerhet optimalt.

På bakgrunn av dette kan vi i Skjåk Adventure gi deg muligheten til å realisere dine ønsker om aktiviteter og opplevelser, og hjelpe deg med å tilrettelegge aktiviteter, arrangementer, mat og overnatting akkurat slik som du vil ha det.

 

Kontaktinformasjon


Skjåk Adventure AS
Ofossen
2690 Skjåk

Tlf.: 47 26 16 72
Epost: post@lsadventure.no

Mer informasjon

Ofossen
Teamet

Overnatting

Øya Økocamp

Kart


Vis større kart