English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Ofossen - vårt drømmested!


Ofossen i Skjåk er Skjåk Adventures base, og ligger idyllisk til helt inntil Ottaelvas bredd med den brusende Ofossen rett utenfor inngangsdøra.

Basen er sentralt plassert i forhold til alle våre aktiviteter, og adkomsten er enkel fra riksvei 15. Ofossen er vårt utgangspunkt for aktivitetene, og her finnes både villmarkscamp og et nydelig område for å drive med teambuilding og kick-off aktiviteter.

Her ligger også historiske og tradisjonsrike Ofossen Mølle hvor det kjente Skjåkmjølet fortsatt blir produsert. Stedet har en lang historie og her har det vært både ysteri, kafé, skomakerverksted, snekkerverksted og samvirkelag for å nevne noe. Ofossen har alltid vært et samlingspunkt for folk, og vi er svært stolte over å kunne føre denne tradisjonen videre.

Inne på Ofossen kan du få informasjon om alle våre aktiviteter. Her er det også en kafé der man kan kose seg  noe varmt eller kaldt å drikke og noe lett å bite i etter en spennende aktivitet. Eller kanskje du bare ønsker å nyte en kaffekopp, se på bildene og kjenne på historien som ligger i veggene, eller bare drømme deg langt bort mens du stirrer inn i fossen.

Ut mot Ottaelva ligger vår egen pub, trivelige Ofossen PUB med alle rettigheter og både ute- og inneservering.  Her kan du fortsatt se spor etter tidligere tiders aktivitet på Ofossen. Stedet har stor sjel. Ofossen PUB har åpent gjennom hele sommeren, og her er det ofte arrangementer og konserter. Ønsker du å leie puben til ditt eget arrangement, er det bare å ta kontakt.

Uansett er du velkommen til vår base på Ofossen i Skjåk!
 

Kontaktinformasjon


Skjåk Adventure AS
Ofossen
2690 Skjåk

Tlf.: 47 26 16 72
Epost: post@lsadventure.no


Mer informasjon

Ofossen
Teamet

Overnatting

Øya Økocamp

Kart


Vis større kart