English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Klassetur - spenning, moro og felles opplevelser


Skjåk Adventure kan gi deres klasse et minne for livet. Spennende og morsomme aktiviteter kombinert med et opphold som vektlegger det sosiale samholdet, gir klassen felles positive opplevelser til å ta med seg videre.

Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter. Skjåk Adventure ligger i en fantastisk natur ved foten av Jotunheimen, noe som gir kort avstand til alle våre aktiviteter.

Det store utvalget av aktiviteter gjør at vi kan sette sammen en pakke som gir dere et opphold helt etter deres ønske. Vi tilbyr pakker med alt fra en til flere overnattinger.

Både rafting, juving, klatring og kanopadling er glimrende aktiviteter for skoleklasser. Eller hva med en tur til Norges tak, Galdhøpiggen?

Utfyllende informasjon om aktivitetene kan dere finne under aktiviteter.

Øya Økocamp ligger like i nærheten av aktivitetsbasen, og med kort avstand til aktivitetene.

Vi har også egne opplegg der fag kombineres med naturopplevelser. Lom og Skjåk byr på fantastiske muligheter for å studere blant annet natur og dyreliv, miljø, geologi, kultur og lokalhistorie.
Skjåk er det mest nedbørsfattige området i Norge, og vannet og elva er derfor en viktig del av kulturen og historien.

Her finnes det mange spennende steder å besøke som: Norsk Fjellmuseum, Steinsenteret, Stavkyrkja i Lom, besøkssenteret på Øyberget kraftstasjon, for å nevne noe.

Ta kontakt for utfyllende informasjon og pristilbud.


 

InformasjonØkocampen har tre ulike overnattingsalternativer:
- 4-sengs campinghytter
- Lavvoer
- Jordgamme / gapahuk
Det er felles sanitæranlegg på plassen.

Det er en egen villmarkscamp i utkanten av campingen. Her er det en jordgamme, vedfyrt badestamp og et koselig ildsted med bord og benker og mulighet for grilling. Det perfekte sted for sosiale kvelder rundt leirbålet.

De kan tilby full kost med frokost, lunsj og middag. Det er også mulighet for å stå for alle måltider eller noen av måltidene selv. På campen er det tilrettelagt for ulike ettermiddags- og kveldaktiviteter som blant annet beachvolleyball, fotball, slakk line og buldring.

Bildegalleri