English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Storøya


Storøya er Lom & Skjåk Adventure sitt eget overnattingssted som ligger medstrøms like nedenfor Ofossen. Storøya ligger helt inntil Ottaelva med den berømte Skjåk Wave som nærmeste nabo. Stedet har en avslappet atmosfære, og store områder å boltre seg på. Storøya har to flotte villmarkscamper, kjøkken, god plass under tak med bord og benker og helt nytt sanitæranlegg. I tilegg finner du også badestamper, full størrelse sandvolleyballbane, klatrevegg, slakk line og flere andre muligheter for aktiviteter på området.

På Storøya er det flere overnattingsalternativer.

Hytter
Hyttene er av det gode gamle slaget,  har 4 senger og er av enkel standard.

Trelavvo
Trelavvoene er idyllisk plassert helt inntil Ottaelva, og har senger og innlagt strøm. Og med langbord og benker inne, er dette et glimrende alternativ for en sosial kveld med gode venner. Utenfor døra mot elva ligger vårt eget naturspa. Badestampene fyrer vi gjerne opp for dere. Det er en deilig følelse å senke seg ned i det varme vannet, etter en lang dag på elva. Ved trelavvoene er det også et stort utendørs kjøkken og et flott ildsted med bord og benker rundt.
Å bo i trelavvo passer godt for grupper på tur.

Jordgamme
Jordgamma har plass til ca 15 personer. Det gir en helt spesiell følelse å sove rundt bålet og høre elvesuset fra elva kun noen få skritt unna. Utenfor jordgammen er det tilrettlagt med et stort ildsted, mange sitteplasser med bord og benker rundt bålet og stor grill.
Her er man helt skjermet fra resten av Storøya.

Lavvo
På Storøya har vi også en egen lavvocamp. De største lavvoene har tregulv. De minste har kun et enkelt gulv. Lavvocampen har stor kapasitet, og er et godt alternativ for skoleklasser.

 

Kontaktinformasjon


Lom & Skjåk Adventure AS
Ofossen
2690 Skjåk

Tlf.: 47 26 16 72
Epost: post@lsadventure.no

Mer informasjon

Ofossen
Teamet

Overnatting

Storøya

Kart


Vis større kart