English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Lom & Skjåk Adventure - Hvem er vi?


Lom & Skjåk Adventure AS legger vekt på å ha et profesjonelt team bestående av dyktige og kompetente guider med god lokalkunnskap. Dette skal sikre deg gode og uforglemmelige naturopplevelser.

Vi legger vekt på å ha få deltakere per guide for å øke graden av sikkerhet, kvalitet og fleksibilitet. På denne måten kan aktiviteten legges på det nivået du ønsker og mestrer. For Lom & Skjåk Adventure er det viktig å ha guider som kan gi av mye av seg selv slik at du får det lille ekstra som gjør ditt besøk hos oss ekstra morsomt og minnerikt

Yan Esclafert Guide og medeier. Aktivitets- og sikkerhetsansvarlig.
Etter å ha vokst opp i et raftingselskap i Frankrike, har Yan reist verden rundt med kajakken og har erfaring fra elver i blant annet Nepal, Zimbabwe, Spania, Portugal, Tsjekkia og Italia i tillegg til Frankrike og Norge. Har vært i raftingmiljøet i Norge siden 2004, og etablerte i 2007 Lom & Skjåk Adventure sammen med Kari.

Kari Hånsnar Guide, medeier og daglig leder.
Er oppvokst i Skjåk, og tok etter utdanning ved Norges idrettshøgskole og for mange år borte fra Skjåk, til fornuften og flyttet hjem igjen. Etablerte Lom & Skjåk Adventure sammen med Yan. Er som regel den du møter på telefon og mail, men prøver så ofte hun kan å være ute på aktiviteter.

Antonio Palavra Guide
Fra Portugal og har i flere år vært på det portugisiske landslaget i kajakkpadling. Er også en svært dyktig havkajakkpadler.

Pablo Infante Morales Guide

Marcal de la Fuente Guide

Michiel Roo Guide

Silas Kraul Guide
 

KontaktinformasjonLom & Skjåk Adventure AS
Ofossen
2690 Skjåk

Tlf.: 47 26 16 72
Epost: post@lsadventure.no

Mer informasjon

Ofossen
Teamet

Overnatting

Storøya

Kart


Vis større kart