English version English version English version
Hjem

Besøk oss på Facebook-side! Følg oss på Twitter! Se våre videoer på YouTube! Følg vår blogg her!
     
 
 
     

Truger - opplev vinterlandskapet til fots

Truger er et fantastisk fremkomstmiddel, og passer for alle. La skiene ta en pause, og bli overrasket over trugenes utrolige egenskaper til å komme seg frem. Vi har terreng og landskap som er glimrende for truger, og tilbyr alt fra trugeturer for familier til ekstremturer med rappellering.

Trugeturer
Trugene er en fantastisk måte å ta seg fram på vinterstid. Vi har mange ulike turer å velge mellom med ulik vanskelighetsgrad og varighet. Uansett kan vi love en flott naturopplevelse!

Trugeturen kan også legges opp som kveldstur. Det er en flott opplevelse å gå tur i måneskinn og lyset fra hodelyktene. En tur oppover fjellet med utsikt utover bygda med lys fra husene er en helt spesiell opplevelse. Turene kan gjerne legges opp i kombinasjon med matlaging over bålet.
Varighet 2-5 timer

Familietruging
På familieturen koser vi oss og går på truger. Vi går på oppdagelsesferd i naturen, ser etter dyrespor og spennende ting ute i naturen. Og selvfølgelig blir det tid til bålkos med grilling. Det er fantastisk å se hvor lett barna tar trugegåingen. Motbakkene går som en drøm!
Familieturen blir tilpasset alderen på barna. Vi har truger som passer fra ca 3 år og oppover.
Varighet 1,5-3 timer

Ekstremtur
På ekstremturen får trugene prøvd seg på både rappellering, hopp, dropp og brattebakker. Dette er turen for deg som ønsker litt ekstra utfordring, og har lyst til å teste ut hva det går an gjøre med truger på beina. Trugene tar oss til steder hvor skiene må gi tapt.
Varighet 2,5-4 timer
 

Informasjon


Sesong: Januar – april

Vi har truger til alle størrelser.
Ta med varme klær til vinteraktivitet, med ull innerst, lue og votter, gode vintersko/fjellsko som går over ankelen.

En liten sekk med litt drikke, snack og en ekstra ullgenser/fleecejakke er også å anbefale.


Bildegalleri